Velikost

OGA

Estetika, eleganca in sodobni materijali so se združili v patentiranem sodobnem oblikovanju. MOŠKA linija funkcionalnega in modernega dizajna skandinavske arhitekturne šole.

REBEL VISION

Včeraj najstnik, danes študent, jutri legenda. Mlad po srcu, a vedno upornik. MOŠKA linija za vse mlade po srcu, navdihnjena z urbanimi športi in vsakodnevno modo.

KOALI

Pustite se zapeljati živahnemu in barvitemu svetu Koali. Pripravite se na povratek pomladi. ŽENSKA linija, ki se išče navdih v naravi, posnema čudovite oblike in nepričakovane barvne kombinacije. Kolekcija polna radosti, navdihnjena od NARAVE.

LIGHTEC

Zelo lahka, izjemno udobna tehnična UNISEX linija iz nerjavnega kirurškega jekla / karbona / TR90 in brez-vijačno patentirano tehnologijo.

MOREL 1880

Avtentični visoko kvalitetni okvirji, ročno izdelani po priznani francoski tradiciji z ugodjem in tehnologijo 21. stoletja. Poklon stari praksi na nov način. Klasična lepota je večna. Morel 1880 išče navdih v klasičnem oblikovanju in sodobnih materijalih.

NOMAD

Svet je lep. Bodite NOMAD, spoznajte ta očarljiv svet.  UNISEX kolekcija za vse novodobne nomade, navdihnjena s simboli svetovnih metropol in pokrajin, barvami, vzorci in kulturnim bogastvov širnega sveta. Nove kolekcije SAO PAOLO, VANCOUVER, MILANO, PALM SPRINGS za prave nomade vas pričakujejo.

  • OGA

  • REBEL VISION

  • KOALI

  • LIGHTEC

  • MOREL 1880

  • NOMAD

Sporočilo

SPOZNAJTE MOREL

Morel je francoski proizvajalec okvirjev za očala z eno najdaljših tradicij na svetu z neprekinjeno proizvodnjo od leta 1880.

Od leta 1880 do današnjih dni je Morel tesno povezan z zgodovino francoske optične proizvodnje. Morel je danes, po 138 letih neprekinjenega delovanja, v optični industriji sinonim za ustvarjalnost, kakovost in vrhunske po-prodajne storitve. Že 5. generacija družine MOREL skrbi za uspešno mednarodno poslovanje in nadaljevanje tradicije. Celoten proizvodni proces vključno z dizajnom poteka v Franciji.

e-logo morel slovenija

Na kratko o podjetju FAETON: družina PROSEN je ekskluzivni distributer družbe Morel 25 let v Sloveniji (preko 100 partnerjev) in 8 let na Hrvaškem (preko 60 stalnih partnerjev). Distribuiramo izključno izdelke družbe MOREL, saj ima celotna kolekcija Morel preko 1.500 okvirjev in zajema različne segmente cenovnega ranga, oblikovanja, materialov in profila strank.

MOREL VIDEO PREDSTAVITEV

 

Iskalnik korekcijskih in sončnih očal Morel - MOREL ONLINE SPLETNI KATALOG 

Spletni katalog MOREL za pregled aktualnih modelov in barv - v spletnem katalogu si lahko ogledate vse MOREL okvirje, ki jih je mogoče naročiti. Za vsak model oz. barvo modela sta na voljo 2 sliki, ki prikazujeta model s strani in od spredaj.

Dostop do kataloga je, kot sledi:

1. Kliknite na www.morelonline.com  (ali kliknite na http://www.morel-france.com in zgoraj desno kliknite na MorelOnline)

2. Prijava : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

3. Geslo: Slovenija1880 (prva črka »S« je velika tiskana, geslo brez presledkov)

4. Po odprtju strani kliknite na FRAMES

5. Zdaj lahko neposredno v polje »search a frame« vnesete številko modela (samo 4 ali 5 številk modela) ali kliknite na blagovno znamko (Nomad, Lightec, OGA...)

6. Po tem vidite vse okvirje posamezne blagovne znamke, na primer OGA.

________________________________________

Na voljo je tudi napredno iskanje, kjer lahko omejite izbor po naslednjih kriterijih:

- NOVO: najbolj prodajani (BEST SELLERS)

- NOVO: KOREKCIJA / SONČNA

- Po blagovni znamki COLLECTIONS

- Po spolu (moški, ženski, vsi)

- Po tipu TYPE (poln okvir, okvir na laks, brez okvirja, vsi)

- NOVO: Po obliki SHAPE (ovalni, mačji, pravokotni, pilotski, ...)

- Po velikosti SIZE

- Po barvi COLOR

- Po materialu MATERIAL

Za dodatne informacije smo vam na razpolago.